Member of Services main Camp - Jij bent de handige Harry en steekt graag de handen uit de mouwen

Roverway 2018 | 2018 | Services Camp

In 2018 komt het Europees evenement (WAGGGS en WOSM) Roverway naar Nederland toe! Jongeren van 16 t/m 22 jaar (roverscouts) gaan de eerste dagen op Path in Patrols en vervolgens gezamenlijk de uitdaging op het maincamp aan op Scoutinglandgoed Zeewolde. Een internationaal event waar ca. 3000 Rovers & Rangers elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben! Het Roverway-team bestaat uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit Scouting. Het organiseren van dit evenement is een once-in-a-lifetime-opportunity!

Je bezigheden
Je gaat aan de slag om teams te ondersteunen. Denk hierbij aan het ophangen van borden zodat iedereen de weg weet. Het ondersteunen van team Productie 2018. Ook technische ad-hoc zaken waarbij ondersteuning nodig is ga jij je mee bezighouden. Indien er even een buitenritje gemaakt moet worden is dat voor jou geen probleem evenals het uitlopen van blusmiddelen of het uitlopen en rijden van materialen.
Je bagage
Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hebt bent stressbestendig. Je bent handig, hebt ruimtelijk inzicht en bent een held in het verzinnen van creatieve oplossingen. Je begrijpt wat een evenement als de Roverway inhoudt en welke uitdagingen dit met zich meebrengt. Je bent communicatie vaardig en kunt eenvoudig schakelen. Je hebt affiniteit met de leeftijdsgroep roverscouts en spreekt, verstaat en schrijft behoorlijk Engels. Een andere Europese taal is een pré. In het bezit hebben van een rijbewijs (B) en een auto te beschikking hebben is een pré

Je beloning
De Roverway biedt een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt een unieke kans om in een internationaal team te werken een groot evenement van achter de schermen mee te maken. Daarnaast zijn de vele enthousiaste deelnemers en vrijwilligers die het evenement bezoeken en met grootse verhalen naar huis gaan, jouw ultieme beloning! Je bouwt je (inter)nationale netwerk uit waardoor het organiseren van de Roverway 2018 een enorme boost voor je C.V. wordt. Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd. Tijdens de voorbereidingsweekenden werken we gezamenlijk aan Roverway en doe jij mee aan teambuilding en gezelligheid met het gehele Roverway team!

Aanmelden en informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met het HRM-team van Roverway 2018: hrm@roverway2018.nl. Solliciteren via de button onderaan de vacature op de website. Voordat je begint in deze functie, kun je een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) overleggen. Je bent lid van Scouting Nederland of bereid dat te worden.
Vrijwilliger bij Scouting Nederland: Goed bezig.
Scouting Nederland vervult als grootste jongerenorganisatie van het land een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct middels allerlei technische-, survival-, expressie- of sportactiviteiten. Indirect als HRM-er, Penningmeester, Schrijver speltips, welke functie dan ook. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij ons is dus een vrijwilliger met toekomst.
Needed from:
zsm
Needed til:
2018-09-01

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Flickr icon

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...

eu flag co funded pos rgb left