Eerstehulpverlener team First Aid | JIJ ZORGT DAT DEELNEMERS MET PROBLEMEN ER BETER VAN WORDEN

Roverway 2018 | 2018 | Services Camp - Safety & Security

In 2018 komt Roverway naar Nederland toe! Een Europees (WAGGGS en WOSM) evenement voor jongeren van 16 t/m 22 jaar (roverscouts) waarin ze de eerste dagen op Path gaan in Patrols en vervolgens gezamenlijk de uitdaging op Camp aangaan op het mooie Landgoed in Zeewolde. Een internationaal event waar ca. 3000 Rovers & Rangers elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben!

Om dit een succes te maken is er veel hulp nodig, deze hulp komt overal en nergens vandaan. Het Roverway team bestaat namelijk uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit scouting. Het organiseren van dit evenement is een once-in-a-lifetime-opportunity. Ben jij geïnteresseerd, gemotiveerd en supergezellig? Meld je dan als vrijwilliger voor de Roverway!


Je bezigheden
Binnen het team First Aid ben jij één van de medewerkers die deelnemers en medewerkers die een hulpvraag hebben hulp biedt. Doel van jouw werk is dat de hulpvrager geholpen wordt en weer blij verder kan gaan met hetgeen waar diegene mee bezig was. Je bent onderdeel van een team van EHV-ers, verpleegkundigen en een arts. In deze multidisciplinaire omgeving proberen we de beste zorg te bieden. De zorg in principe de hele dag geboden, maar indien noodzakelijk ook in de nacht (oproepbaar) Voor de dag hebben we 2 ploegen.
Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd. Tijdens de voorbereidingsweekenden werken we gezamenlijk aan Roverway en is er voldoende ruimte voor teambuilding en gezelligheid met het gehele Roverway team!
Je bagage
Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel bij voorkeur heb je ervaring met hulpverleningstaken en het werken een Zorgorganisatie. Je bent in staat om een hulpvraag tot de kern samen te vatten en zo te komen tot een adequate hulpverlening.

Je hebt affiniteit met de leeftijdsgroep roverscouts en spreekt, verstaat en schrijft behoorlijk Engels. Een andere Europese taal is een pré. Uiteraard behoort lidmaatschap van Scouting Nederland, VOG tot je standaard bagage.

Je beloning
Na de Roverway heb je een schat aan internationale vrienden en eerste hulp ervaring op middelbaar niveau opgedaan
Daarnaast zijn de vele enthousiaste deelnemers en vrijwilligers die het evenement bezoeken en met grootse verhalen naar huis gaan, je beloning. Je nationale en internationale netwerk zal je met plezier groter zien worden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het HRM-team van Roverway 2018: hrm@roverway2018.nl. Solliciteren via de button onderaan de vacature op de website. Voordat je begint in deze functie, kun je een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) overleggen. Je bent lid van Scouting Nederland of bereid dat te worden.

Vrijwilliger bij Scouting: Goed bezig!
Scouting vervult een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct, bijvoorbeeld als leidinggevende bij een lokale groep, als spelleider bij een regioactiviteit of als survivalbegeleider op de HIT, en indirect als onder andere HRM’er, penningmeester of kok. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij Scouting is dus goed bezig!
Needed from:
zsm
Needed til:
2018-08-10

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Flickr icon

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...

eu flag co funded pos rgb left