2018 | Roverway - Zeilinstructeur

Roverway 2018 | 2018 | Program Opposites - Activity Field

In 2018 komt Roverway naar Nederland toe! Een Europees (WAGGGS en WOSM) evenement voor Rovers en Rangers dat bestaat uit drie delen. Als eerste natuurlijk een spetterende opening in Den Haag en dan de vijf dagen daarna is het ‘Path’. Hierin gaan ze Nederland ontdekken binnen een bepaald thema met ongeveer 40 enthousiaste scouts vanuit heel Europa. Tot slot komen alle roverscouts bij elkaar op ‘Camp’ op het landgoed in Zeewolde.

Een internationaal event waar ca. 3000 scouts elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben! Om van de Roverway een daverend succes te maken is er veel hulp nodig. Zo wordt er ook een zeilprogramma aangeboden zowel voor de Roverscouts als voor de vrijwilligers. Jij hebt de mogelijkheid om 5 van de 11 dagen (of een deel daarvan) internationale roverscouts en IST’ers mee te nemen in jouw wereld op het water.

Bezigheden
Samen met 30 andere zeilinstructeurs neem jij de Roverscouts en IST’ers mee op het water en laat je ze op een interactieve manier kennismaken met het zeilen. Deze zeilactiviteit wordt aangeboden met vletten voor het ultieme scouting gevoel, op het ‘main camp’ in Zeewolde. Allereerst wordt het zeilprogramma aangeboden aan IST’ers op 27 en 28 juli en daarna aan de Roverscouts op 29 juli als inloopactiviteit en op 30 en 31 juli tijdens de ‘activity fields’.

Vòòr 27 juli ben je natuurlijk welkom op het main camp als planning team member, waar je aan de slag kunt met een andere taak en eventuele voorbereidingen voor het zeilprogramma.

Je bagage
Je bent tenminste 18 jaar en je weet hoe je Roverscouts kan enthousiasmeren. Je hebt ervaring met scouting en het leiden van een groep op het water. Je voelt je op je gemak in een boot en je hebt het zelfvertrouwen om leiding te geven aan de boot. Je hebt een ‘Kielboot 2’ of ‘Kielboot 3’ certificaat en je kan je in het Engels verwoorden, zodanig dat de groep je zeilinstructies begrijpen.

Uiteraard behoort lidmaatschap van Scouting Nederland, VOG, kennis van de spelvisie en het vrijwilligersbeleid van Scouting Nederland tot je standaard bagage.

Aanmelden
Solliciteren kan via de button onderaan de vacature op de website of door te mailen naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. sollicitatie Zeilinstructeur Roverway + je naam. Deze functie is prima te combineren met een andere taak binnen de Roverway, dus schroom niet om je aan te melden als zeilinstructeur van (een deel van) de zeilactiviteiten.
Needed from:
06-03-2018
Needed til:
2018-12-31

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Flickr icon

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...

eu flag co funded pos rgb left