2018 | Roverway - Visionair Ontwerper

Roverway 2018 | 2018 | Marketing

In 2018 komt Roverway naar Nederland toe! Een Europees (WAGGGS en WOSM) evenement voor roverscouts waarin ze eerst een aantal dagen op Path gaan in patrouilles en vervolgens gezamenlijk op Camp doorbrengen en dat op het mooie Landgoed in Zeewolde. Een internationaal event waar ca. 3000 roverscouts elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben!

Om dit een succes te maken is er veel hulp nodig, deze hulp komt overal en nergens vandaan. Het Roverway team bestaat namelijk uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit scouting. Ben jij geïnteresseerd, gemotiveerd en supergezellig? Meld je dan als vrijwilliger voor de Roverway!


Je bezigheden
Je stuurt het Grafische Ontwerp team. Je werkt dan samen met het Multimedia, Social Media en Applicatie team en besluiten hoe Roverway 2018 wordt geadverteerd. In het begin is de focus vooral op de webshop en reclame maken voor Roverway 2018. Later zal dit verschuiven naar de beleving en identiteit van het kamp. Daarnaast ben je niet alleen aan het managen, maar ook zelf bezig met ontwerpen. De tijdsinvestering is ongeveer één dag per week. Het Marketing team wordt aangestuurd door bestuur comitélid Wendy Kok.

Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je ook de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd. Er zullen ook voorbereidingsweekenden zijn waarbij het gehele Roverway team bij elkaar gaat zitten om gezamenlijk te werken. De datum voor het eerstvolgende weekend is van 18 tot 20 november 2016.

Je bagage
Je bent 18+. Hebt ervaring in grafisch vormgeven en afdrukmogelijkheden. Je beschikt over kennis van Indesign, Illustrator en Photoshop (Je behoort ook over deze programma’s te beschikken). Je bent creatief, georganiseerd, een teamleider en kan goed communiceren.

Affiniteit met leeftijdsgroep rover- en rangerscouts, Engels als voertaal in voorbereidingen en tijdens het evenement. Andere Europese talen zijn een pré. Uiteraard behoort lidmaatschap van Scouting Nederland, VOG en kennis van de spelvisie en het vrijwilligersbeleid van Scouting Nederland tot je standaard bagage.

Je beloning
Je leert samen te werken in een internationaal team en maken van een breed Europese reclamemethode. Daarnaast werk je in een team van gelijkgestemden en kan je veel van elkaar leren en anderen helpen leren.

Aanmelden en informatie
Meer weten? Bel naar Mark, HRM’er; tel +31 (0)6 22 14 95 56. Solliciteren via de button onderaan de vacature op de website of via het schrijven van een motivatiebrief en CV naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. sollicitatie The Hague Manager Roverway + je naam.

Vrijwilliger bij Scouting: Goed bezig!
Scouting vervult een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct, bijvoorbeeld als leidinggevende bij een lokale groep, als spelleider bij een regioactiviteit of als survivalbegeleider op de HIT, en indirect als onder andere HRM’er, penningmeester of kok. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij Scouting is dus goed bezig!
Needed from:
2016-11-01
Needed til:
2019-01-01

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...