2018 | Roverway - Verzekeringsspecialist (m/v)

Roverway 2018 | 2018 | Finance

Roverway is een Europees evenement dat Scouting Nederland in opdracht van de WOSM en WAGGGS in de zomer van 2018 organiseert voor jongeren van 16 t/m 22 jaar.

Roverway bestaat uit ca. 70 Paths waarin deelnemers in een internationaal gemixte groep van 40 á 50 jongeren ergens in Nederland op kamp gaan. Ieder Path zal een eigen invulling hebben. In het tweede gedeelte van Roverway is het gezamenlijke kamp op Scoutinglandgoed Zeewolde.

Samen met een leuk en dynamisch team ga je Roverway organiseren! Je bent lid van team Finance, daarin wordt je ondersteund door de penningmeesters vanuit de Steering Committee (organisatie team). Een verwacht aantal van 3000 deelnemers, overwegend uit andere landen, opening in Den Haag, decentrale programma’s en het centrale kamp maken dat er goed gekeken moet worden naar risico’s en verzekeringen. Van het evenement, van deelnemers en van medewerkers.

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die deze uitdaging aan willen gaan. Graag zouden we willen weten waar je ambities liggen, dit kun je aangeven in je motivatie.

Je bezigheden
Je inventariseert de risico’s die relaties hebben met verzekeringen. Daarbij zoek je de samenwerking met specialisten van het landelijk team verzekeringen en andere evenementen als Nawaka en Scout-in. Binnen de eigen organisatie ga je op zoek naar de risico’s en de vragen die leven rondom verzekeringen. Je bent ook het operationele aanspreekpunt voor verzekeringszaken dus hoeft je je in de uitvoeringsfase zeker niet te vervelen.

Je bagage
Je bent ouder dan 18 jaar. Je hebt affiniteit met de leeftijdsgroep roverscouts en leest en schrijft behoorlijk Engels. Je bent besluitvaardig, communicatief sterk en in staat het grotere plaatje te zien. Kennis van de juridische- of verzekeringswereld is geen must maar helpt natuurlijk wel.

Daarnaast is aanpassingsvermogen een key-competentie: Roverway 2018 is geen standaard Scouting Nederland-evenement en je zult de waarden en normen van de andere landen en organisaties moeten respecteren en uitdragen naar anderen. We zoeken mensen met een HBO+/WO werk- en denkniveau, die graag hun ervaringen met anderen willen delen. Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je ook de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd.

Je beloning
Binnen de kaders van de projectopdracht hebben wij veel ruimte om je eigen sfeer en programma neer te zetten. Je ondersteund met je werk de vorm en inhoud aan de belevenis van alle deelnemers en vrijwilligers. Door jouw inzet wordt Roverway 2018 een nog groter succes. Je nationale en internationale netwerk binnen en buiten scouting zal je met plezier groter zien worden. Je zult veel ervaring opdoen met netwerken en fondsenwerving. Het organiseren van de Roverway 2018 is daarnaast een enorme boost voor je CV.

Meer informatie?
Inhoudelijke informatie kun je krijgen van de penningmeesters. finance@roverway2018.nl. Zij vertellen je graag over de ins en outs.
Direct solliciteren? HRM@roverway2018.nl. Solliciteren kan via de button onderaan deze vacature of via het schrijven van een motivatie en CV naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. sollicitatie fundraiser Roverway + je naam.

Kijk voor meer achtergrond informatie op http://www.roverway2018.nl

Vrijwilliger bij Scouting: Goed bezig!
Scouting vervult een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct, bijvoorbeeld als leidinggevende bij een lokale groep, als spelleider bij een regioactiviteit of als survivalbegeleider op de HIT, en indirect als onder andere HRM’er, penningmeester of kok. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij Scouting is dus goed bezig!
Needed from:
2017-07-14
Needed til:
2018-12-31

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Flickr icon

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...

eu flag co funded pos rgb left