2018 | Roverway - Teamleider Keuken / Chef kok

Roverway 2018 | 2018 | Food - Staff food

In 2018 komt Roverway naar Nederland toe! Een Europees (WAGGGS en WOSM) evenement voor jongeren van 16 t/m 22 jaar (roverscouts) waarin ze de eerste dagen op Path gaan in Patrols en vervolgens gezamenlijk de uitdaging op Camp aangaan op het mooie Landgoed in Zeewolde. Een internationaal event waar ca. 3000 Rovers & Rangers elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben!

Om dit een succes te maken is er veel hulp nodig, deze hulp komt overal en nergens vandaan. Het Roverway team bestaat namelijk uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit scouting. Het organiseren van dit evenement is een once-in-a-lifetime-opportunity. Ben jij geïnteresseerd, gemotiveerd en supergezellig? Meld je dan als vrijwilliger voor de Roverway!

Je bezigheden
Maak jij mensen blij met jouw kookkunsten? Ben jij professioneel bezig in de keuken en heb je zin om dit met je hobby scouting te combineren? Jij vindt het een uitdaging om een internationaal team aan te sturen. Dan zoeken wij jou!

Je zult in deze rol verantwoordelijk zijn voor de aansturen van de keuken. Hieronder vallen ook alle medewerkers in de keuken zoals de koks, medewerkers keuken, dieetkok etc. De HACCP verantwoordelijkheid ligt bij jou samen met de hoofden medewerkersvoeding. Je bent dagelijks verantwoordelijk voor het afleveren van de samengestelde menu’s en kunt creatief omgaan met restanten en andere last minute ingrediënten.

In de voorbereiding zal je investering beperkt zijn en tijdens het kamp ben je beschikbaar van 20 juli tot 2 augustus. Kortere periodes alleen in overleg. Dit team valt onder het onderdeel Food onder leiding van Colin Dekker. Jouw direct leidinggevende zullen Stephan Tensen en Sandra Roefs zijn.
Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd. Tijdens de voorbereidingsweekenden werken we gezamenlijk aan Roverway en is er voldoende ruimte voor teambuilding en gezelligheid met het gehele Roverway team!

Je bagage
- Leidinggevende capaciteiten
- minimaal MBO opleiding Niveau 4 kok (of gelijkwaardige ervaring)
- Engels spreekvaardigheid
- Houd van aanpakken en oplossingsgericht

Je hebt affiniteit met de leeftijdsgroep roverscouts en spreekt, verstaat en schrijft behoorlijk Engels. Een andere Europese taal is een pré. Uiteraard behoort lidmaatschap van Scouting Nederland, VOG tot je standaard bagage.

Je beloning
Je werkt in een super leuk team en maakt zowel de opbouw als de Roverway zelf mee.
Daarnaast zijn de vele enthousiaste deelnemers en vrijwilligers die het evenement bezoeken en met grootse verhalen naar huis gaan, jullie beloning. Je nationale en internationale netwerk zul je met plezier groter zien worden. Het organiseren van de Roverway 2018 is een enorme boost voor je CV.

Aanmelden en informatie
Meer weten? Bel naar Sandra Roefs, Hoofd Medewerkersvoeding; tel 06-47806878. Solliciteren via de button onderaan de vacature op de website of via het schrijven van een motivatiebrief en CV naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. sollicitatie Teamleider Keuken / chef kok + je naam.

Vrijwilliger bij Scouting: Goed bezig!
Scouting vervult een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct, bijvoorbeeld als leidinggevende bij een lokale groep, als spelleider bij een regioactiviteit of als survivalbegeleider op de HIT, en indirect als onder andere HRM’er, penningmeester of kok. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij Scouting is dus goed bezig!
Needed from:
2018-04-15
Needed til:
2018-12-31

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Flickr icon

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...

eu flag co funded pos rgb left