2018 | Roverway - Teamleader Food The Hague - Hoffelijk in de Hofstad. (M/V).

Roverway 2018 | 2018 | Food

In 2018 komt Roverway naar Nederland toe! Een Europees (WAGGGS en WOSM) evenement voor jongeren van 16 t/m 22 jaar (roverscouts) waarin ze de eerste dagen op Path gaan in Patrols en vervolgens gezamenlijk de uitdaging op Camp aangaan op het mooie Landgoed in Zeewolde. Een internationaal event waar ca. 3000 Rovers & Rangers elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben!

Om dit een succes te maken is er veel hulp nodig, deze hulp komt overal en nergens vandaan. Het Roverway team bestaat namelijk uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit scouting. Het organiseren van dit evenement is een once-in-a-lifetime-opportunity. Ben jij geïnteresseerd, gemotiveerd en supergezellig? Meld je dan als vrijwilliger voor de Roverway!


Je bezigheden
Als Teamleader food The Hague zal je maaltijden gaan organiseren voor alle deelnemers en medewerkers die aanwezig zijn in de korte maar intense periode van de openingsceremonie. Ook zal je zorgen dat er tijdens de openingsceremonie wat te drinken beschikbaar is voor iedereen. Je maakt deel uit van het team Food dat de smaakpapillen op de juiste plaats heeft zitten. Het is uiteraard mogelijk om deze functie te delen om je werklast te verdelen. Roeren in potten en pannen is niet nodig, omdat de periode kort maar intens is zal er met externe partijen gewerkt worden.
Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd. Tijdens de voorbereidingsweekenden werken we gezamenlijk aan Roverway en is er voldoende ruimte voor teambuilding en gezelligheid met het gehele Roverway team!

Je bagage
Als Teamleader verwachten we van je dat je de nodige ervaring hebt met managen en organiseren. Je bent sociaal en hebt gevoel voor plannen. Je bent bereid om contacten met partners te onderhouden. Je hebt een HBO denk en werkniveau. Ook heb je een netwerk binnen de voedingswereld van Den Haag, toegang tot een netwerk, of bent zeer actief bereid om dit netwerk op te bouwen.
Je hebt affiniteit met de leeftijdsgroep roverscouts en spreekt, verstaat en schrijft behoorlijk Engels. Een andere Europese taal is een pré. Uiteraard behoort lidmaatschap van Scouting Nederland, VOG tot je standaard bagage.

Je beloning
Dit evenement draagt bij aan de ontwikkeling van enthousiaste internationale Rovers, maar ook aan die van jou! Je zult je verder kunnen ontwikkelen op gebied van managen, organiseren, leiden en plannen. Ook zal je een leuke tijd hebben binnen het enthousiaste en jonge team van Roverway 2018, tijdens het evenement zelf maar ook tijdens de vele vergaderingen, weekenden en zo veel meer.
Daarnaast zijn de vele enthousiaste deelnemers en vrijwilligers die het evenement bezoeken en met grootse verhalen naar huis gaan, jouw beloning. Je nationale en internationale netwerk zal je met plezier groter zien worden. Daarnaast is het organiseren van de Roverway 2018 een enorme boost voor je CV.

Aanmelden en informatie
Meer weten? Mail naar Jasper van Elburg, Head of HR; hrm@roverway2018.nl. Solliciteren kan via de button onderaan de vacature op de website of via het schrijven van een motivatiebrief en CV naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. sollicitatie (naam vacature) + je naam.
Needed from:
Zo spoedig mogelijk
Needed til:
2018-12-31

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...