2018 | Roverway - Team leader shows & ceremonies

Roverway 2018 | 2018 | Program Attract - Entertainment & Ceremonies

In 2018 komt Roverway naar Nederland toe! Een Europees (WAGGGS en WOSM) evenement voor jongeren van 16 t/m 22 jaar (roverscouts) waarin ze de eerste dagen op Path gaan in Patrols en vervolgens gezamenlijk de uitdaging op Camp aangaan op het mooie Landgoed in Zeewolde. Een internationaal event waar ca. 3000 Rovers & Rangers elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben!

Om dit een succes te maken is er veel hulp nodig, deze hulp komt overal en nergens vandaan. Het Roverway team bestaat namelijk uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit scouting. Het organiseren van dit evenement is een once-in-a-lifetime-opportunity. Ben jij geïnteresseerd, gemotiveerd en supergezellig? Meld je dan als vrijwilliger voor de Roverway!

Je bezigheden
Als Team leader shows & ceremonies weet jij als geen ander hoe je er zowel een feest kan maken als hoe mensen klaargestoomd worden voor een geweldig evenement. De shows & ceremonies zullen op verschillende locaties en tijdstippen zijn gedurende Roverway 2018. Denk hierbij aan Den Haag waar de grote openingsceremonie plaats zal vinden. Als aan de verschillende shows gedurende main camp in Zeewolde en natuurlijk niet te vergeten de afsluitingsceremonie welke niemand meer vergeet en waar alle deelnemers het over zullen hebben op weg naar huis.

Maar wat is dan dat verschil tussen een show en ceremonie. Met een show kun jij je fantasie op de vrije loop laten, denk aan: geweldige spellen, goede muziek. Kortom een waar feest. Ceremonies daarentegen is serieuzer, belangrijke sprekers met een boodschap voor de deelnemers. Hiervoor regel jij wie er komt en wanneer zij aan de beurt zijn.

Je bagage
Jij bent iemand die weet hoe je een feestje organiseert. Je bent sociaal ingesteld en weet de juiste mensen te benaderen om te zorgen dat geen enkele show of ceremonie vergeten wordt. Ervaring binnen evenementenorganisatie is een pré maar niet noodzakelijk. Daarnaast weet jij jezelf prima te redden in het Engels. Zowel in schrift als tijdens het praten. Dus droom jij ervan om een onvergetelijke show te organiseren voor ruim 4000 scouts. Waar wacht je nog op, en solliciteer meteen!

Je beloning
Dit evenement draagt bij aan de ontwikkeling van enthousiaste internationale Rovers, maar ook aan die van jou! Je zult je verder kunnen ontwikkelen op gebied van managen, organiseren, leiden en plannen. Ook zal je een leuke tijd hebben binnen het enthousiaste en jonge team van Roverway 2018, tijdens het evenement zelf maar ook tijdens de vele vergaderingen, weekenden en zo veel meer.

Daarnaast zijn de vele enthousiaste deelnemers en vrijwilligers die het evenement bezoeken en met grootse verhalen naar huis gaan, jouw beloning. Je nationale en internationale netwerk zal je met plezier groter zien worden. Daarnaast is het organiseren van de Roverway 2018 een enorme boost voor je cv.

Aanmelden en informatie
Meer weten? Mail naar Jasper van Elburg, Head of HR; hrm@roverway2018.nl. Solliciteren kan via de button onderaan de vacature op de website of via het schrijven van een motivatiebrief en CV naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. sollicitatie (naam vacature) + je naam.

Vrijwilliger bij Scouting: Goed bezig!
Scouting vervult een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct, bijvoorbeeld als leidinggevende bij een lokale groep, als spelleider bij een regioactiviteit of als survivalbegeleider op de HIT, en indirect als onder andere HRM’er, penningmeester of kok. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij Scouting is dus goed bezig!
Needed from:
2017-11-12
Needed til:
2018-12-31

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Flickr icon

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...

eu flag co funded pos rgb left