2018 | Roverway - Supervisor team Safety & Security main Camp - Jij zorgt voor een veilig evenemententerrein @scoutinglandgoed!

Roverway 2018 | 2018 | Services Camp - Safety & Security

In 2018 komt het Europees evenement (WAGGGS en WOSM) Roverway naar Nederland toe! Jongeren van 16 t/m 22 jaar (roverscouts) gaan de eerste dagen op Path in Patrols en vervolgens gezamenlijk de uitdaging op het main camp aan op Scoutinglandgoed Zeewolde. Een internationaal event waar ca. 3000 Rovers & Rangers elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben! Het Roverway-team bestaat uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit Scouting. Het organiseren van dit evenement is een once-in-a-lifetime-opportunity!

Je bezigheden
Je zorgt, samen met het team Security, voor de beveiliging van het kampterrein en het toezicht op de kampregels. Jij stuurt de verschillende patrouilles met Stewards en zorgt voor een continurooster met een goede bezettingsgraad. In nauw overleg met team programma zorgt team security voor een goed en ordelijk verloop van de in- en uitstroom van het publiek of de ontruiming tijdens een calamiteit. Het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen dat de patrouilles met Stewards op de juiste plaats en juiste moment aanwezig zijn en hun werk goed kunnen uitvoeren. Het spreekt voor zich dat team Security 24/7 aan de slag is, het zwaartepunt ligt in de avond- en nachtelijke uren en tijdens de centrale momenten in de arena. In de voorbereiding help je als Supervisor met het vormgeven van je eigen team en werkprocessen.

Je bagage
Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hebt ervaring met het aansturen van teams/personen. Ervaring in de beveiligingsbranche is pré. Je begrijpt wat een evenement als de Roverway inhoudt en welke uitdagingen dit op het gebied van Security, orde handhaven en toezicht op de kampregels met zich meebrengt. Je bent communicatie vaardig en kunt eenvoudig schakelen tussen het aansturen van de patrouilles en communiceren met het OT. Je beschikt over voldoende organisatietalent om het team Security of een efficiënte en goede manier te organiseren en slim gebruik te maken van de beschikbare capaciteit. Je hebt affiniteit met de leeftijdsgroep roverscouts en spreekt, verstaat en schrijft behoorlijk Engels. Een andere Europese taal is een pré.

Je beloning
De Roverway biedt een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen in het plannen, organiseren en coördineren van de Security activiteiten tijdens evenementen. Je krijgt een unieke kans om in een internationaal team te werken een groot evenement vanachter de schermen mee te maken. Daarnaast zijn de vele enthousiaste deelnemers en vrijwilligers die het evenement bezoeken en met grootse verhalen naar huis gaan, jouw ultieme beloning! Je bouwt je (inter)nationale netwerk uit waardoor het organiseren van de Roverway 2018 een enorme boost voor je C.V. wordt. Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd. Tijdens de voorbereidingsweekenden werken we gezamenlijk aan Roverway en doe jij mee aan teambuilding en gezelligheid met het gehele Roverway team!

Aanmelden en informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met het HRM-team van Roverway 2018: hrm@roverway2018.nl. Solliciteren via de button onderaan de vacature op de website of via het schrijven van een motivatiebrief en CV naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. sollicitatie Supervisor Security main Camp + je naam. Voordat je begint in deze functie, kun je een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) overleggen. Je bent lid van Scouting Nederland of bereid dat te worden.

Vrijwilliger bij Scouting Nederland: Goed bezig.
Scouting Nederland vervult als grootste jongerenorganisatie van het land een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct middels allerlei technische-, survival-, expressie- of sportactiviteiten. Indirect als HRM-er, Penningmeester, Schrijver speltips, welke functie dan ook. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij ons is dus een vrijwilliger met toekomst.
Needed from:
2017-09-01
Needed til:
2018-12-31

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...