2018 | Roverway - Supervisor team First aid & Health on main Camp - Jij doet wonden heel snel laten helen!

Roverway 2018 | 2018 | Services Camp - Safety & Security

In 2018 komt het Europees evenement (WAGGGS en WOSM) Roverway naar Nederland toe! Jongeren van 16 t/m 22 jaar (roverscouts) gaan de eerste dagen op Path in Patrols en vervolgens gezamenlijk de uitdaging op het main camp aan op Scoutinglandgoed Zeewolde. Een internationaal event waar ca. 3000 Rovers & Rangers elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben! Het Roverway-team bestaat uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit Scouting. Het organiseren van dit evenement is een once-in-a-lifetime-opportunity!

Je bezigheden
Je zorgt samen met het team First aid & Health main camp dat bestaat uit IST’ers, voor de (eerste) medische zorg op het maincamp. Je bent niet alleen uitvoerend bezig, maar geeft ook leiding aan het team en zorgt voor een prettig werkklimaat. In overleg met programma zorg je voor een goede personeelsplanning. Tijdens de voorbereiding op de Roverway denk je mee over de inrichting van jouw team en de manier waarop we de medische zorg gaan inrichten tijdens het kamp. De medische zorg op het maincamp beperkt zich tot de dagdagelijkse (eenvoudige) verwondingen, ziekte en acute (levensreddende) zorg in, eventueel in afwachting van de ambulance. In overleg met het contingent kan het team ook zorgen voor begeleiding/doorverwijzing naar een Nederlandse specialist/ziekenhuis. Het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen dat de zorg op het terrein 24/7 gewaarborgd is en de eerste (acute) zorg geleverd kan worden. Hiervoor wordt je uiteraard ondersteund en gefaciliteerd door andere teams.

Je bagage
Je bent iemand die het hoofd koel weet te houden ook op momenten dat het spannend is. Je begrijpt wat een evenement als de Roverway inhoudt en welke zorgbehoeftes de deelnemers hebben. Ervaring als verpleegkundige op de SEH/ambulance is een absolute pré. Naast vakinhoudelijke kennis en ervaring beschik je over een zekere mate van organisatietalent en ben je in staat een team aan te sturen en motiveren. Daarnaast ben je ook niet bang om de handen uit de mouwen te steken wanneer de situatie daarom vraagt. Je kunt goed communiceren met je eigen teamleden, maar ook met de andere teams bij de Roverway en bijvoorbeeld de hulpdiensten. Je hebt affiniteit met de leeftijdsgroep roverscouts en spreekt, verstaat en schrijft behoorlijk Engels. Een andere Europese taal is een pré.

Je beloning
De Roverway biedt een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen in het plannen, organiseren en coördineren van de veilige infrastructuur tijdens evenementen. Je krijgt een unieke kans om in een internationaal team te werken een groot evenement van achter de schermen mee te maken. Daarnaast zijn de vele enthousiaste deelnemers en vrijwilligers die het evenement bezoeken en met grootse verhalen naar huis gaan, jouw ultieme beloning! Je bouwt je (inter)nationale netwerk uit waardoor het organiseren van de Roverway 2018 een enorme boost voor je C.V. wordt. Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd. Tijdens de voorbereidingsweekenden werken we gezamenlijk aan Roverway en doe jij mee aan teambuilding en gezelligheid met het gehele Roverway team!

Aanmelden en informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met het HRM-team van Roverway 2018: hrm@roverway2018.nl. Solliciteren via de button onderaan de vacature op de website of via het schrijven van een motivatiebrief en CV naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. sollicitatie Supervisor First aid & Health main Camp + je naam. Voordat je begint in deze functie, kun je een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) overleggen. Je bent lid van Scouting Nederland of bereid dat te worden.

Vrijwilliger bij Scouting Nederland: Goed bezig.
Scouting Nederland vervult als grootste jongerenorganisatie van het land een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct middels allerlei technische-, survival-, expressie- of sportactiviteiten. Indirect als HRM-er, Penningmeester, Schrijver speltips, welke functie dan ook. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij ons is dus een vrijwilliger met toekomst.
Needed from:
2017-09-01
Needed til:
2018-12-31

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Flickr icon

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...

eu flag co funded pos rgb left