2018 | Roverway - Supervisor team (Fire) Safety on main Camp - Jij gaat door het vuur tijdens de Roverway!

Roverway 2018 | 2018 | Services Camp - Infrastructure

In 2018 komt het Europees evenement (WAGGGS en WOSM) Roverway naar Nederland toe! Jongeren van 16 t/m 22 jaar (roverscouts) gaan de eerste dagen op Path in Patrols en vervolgens gezamenlijk de uitdaging op het maincamp aan op Scoutinglandgoed Zeewolde. Een internationaal event waar ca. 3000 Rovers & Rangers elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben! Het Roverway-team bestaat uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit Scouting. Het organiseren van dit evenement is een once-in-a-lifetime-opportunity!

Je bezigheden
Je zorgt samen met het team (Fire) Safety main Camp voor de (brand)veiligheid op het maincamp. Je bent niet alleen uitvoerend bezig, maar geeft ook leiding aan het team en zorgt voor prettige werkklimaat. In nauwe samenwerking en goed overleg met tekenaars en bouwers houdt het team toezicht op de brandveiligheid van de bouwwerken, de stevigheid van de constructie, de bereikbaarheid voor de brandweer etc. Waar nodig worden constructie verplaatst of aangepast om een veilige situatie te creëren. Het team houdt toezicht op de veiligheid op het kampterrein in de breedste zin van het woord, waar nodig neem je effectieve maatregelen. In voorbereiding op de Roverway denk je mee over de inrichting van je team. Daarnaast kijk je mee naar de inrichting van het terrein en geef je adviezen over een veilige inrichting en de veilige inrichting van tenten en bouwwerken en het aantal brandblussers, noodverlichting etc. Een klein respons team zorgt dat bij (een beginnende) brand snel en effectief wordt opgetreden ook tijdens de Roverway.

Je bagage
Je bent praktisch ingesteld en oplossingsgericht. Je begrijpt wat een evenement als Roverway inhoudt en wat er voor nodig is om het evenement veilig te laten verlopen. Ervaring met (brand)veiligheid is een pré, daarnaast beschik je over analytische vaardigheden en kun je onveilige situaties goed inschatten. Een diploma als BHV’er of brandwacht komen goed van pas. Naast de vakinhoudelijke kennis ben je in staat om een team aan te sturen en te motiveren. Je kunt leidinggeven in normale- of spannende tijden ga je door het vuur! Je kunt goed communiceren met je eigen en andere teams. Je bent in staat een constructieve discussie te voeren over de veiligheid. Je hebt affiniteit met de leeftijdsgroep roverscouts en spreekt, verstaat en schrijf behoorlijk Engels. Een andere Europese taal is een pré.

Je beloning
De Roverway biedt een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen in het plannen, organiseren en coördineren van de veilige infrastructuur tijdens evenementen. Je krijgt een unieke kans om in een internationaal team te werken een groot evenement van achter de schermen mee te maken. Daarnaast zijn de vele enthousiaste deelnemers en vrijwilligers die het evenement bezoeken en met grootse verhalen naar huis gaan, jouw ultieme beloning! Je bouwt je (inter)nationale netwerk uit waardoor het organiseren van de Roverway 2018 een enorme boost voor je C.V. wordt. Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd. Tijdens de voorbereidingsweekenden werken we gezamenlijk aan Roverway en doe jij mee aan teambuilding en gezelligheid met het gehele Roverway team!

Aanmelden en informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met het HRM-team van Roverway 2018: hrm@roverway2018.nl. Solliciteren via de button onderaan de vacature op de website of via het schrijven van een motivatiebrief en CV naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. sollicitatie Supervisor (Fire) Safety main Camp + je naam. Voordat je begint in deze functie, kun je een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) overleggen. Je bent lid van Scouting Nederland of bereid dat te worden.

Vrijwilliger bij Scouting Nederland: Goed bezig.
Scouting Nederland vervult als grootste jongerenorganisatie van het land een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct middels allerlei technische-, survival-, expressie- of sportactiviteiten. Indirect als HRM-er, Penningmeester, Schrijver speltips, welke functie dan ook. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij ons is dus een vrijwilliger met toekomst.
Needed from:
2017-09-01
Needed til:
2018-12-31

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Flickr icon

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...

eu flag co funded pos rgb left