2018 | Roverway - Supervisor Emergency Services - JIj hebt het hipste hoofddeksel: Een helm met een blauw zwaailicht!

Roverway 2018 | 2018 | Services The Hague

In 2018 komt het Europees evenement (WAGGGS en WOSM) Roverway naar Nederland toe! Jongeren van 16 t/m 22 jaar (roverscouts) gaan de eerste dagen op Path in Patrols en vervolgens gezamenlijk de uitdaging op het maincamp aan op Scoutinglandgoed Zeewolde. Een internationaal event waar ca. 3000 Rovers & Rangers elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben! Het Roverway-team bestaat uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit Scouting. Het organiseren van dit evenement is een once-in-a-lifetime-opportunity!

Je bezigheden
Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden of ondersteunen van first-response-teams (EHBO en Brandblus-team) en hulpdiensten op het gehele terrein tot het openingslocatie. Dit houd in bij zowel de overnachtingslocatie, op en rondom het podium, als de in de stad Den Haag /Scheveningen zelf. De opening zal gaan plaatsvinden in Den Haag, in het Beachstadion op het stand bij Scheveningen. Naast alle hulp die nodig is om hier een mooie openingsfeest neer te zetten, vraagt dit ook een hoop hulp bij het waarborgen van de veiligheid van zowel deelnemers als medewerkers. Je denkt mee over en waarborgt de inrichting van vluchtroutes en hulpdienst-aanrijroutes. Je gaat samenwerken met andere (safety- en services)teams; bij sommige situaties word er gevraagd samen te werken met andere teams of te ondersteunen bij andere teams.

Je bagage
Je hebt ervaring met of bij hulpdiensten (Brandweer, Eerste hulp (Ambulance, Kustwacht) en Politie). Je bent stressbestendig; je weet het hoofd koel te houden tijdens calamiteiten en weet ook tijdens calamiteiten de juiste beslissingen te nemen. Je hebt een helikopterview, met name een voldoende bezettingsgraat op de juiste locaties. Verder ben je communicatief vaardig om informatie te verzamelen en over te dragen aan de centrale post en/of hulpdiensten. Tot slot heb je affiniteit met de leeftijdsgroep roverscouts en spreekt, verstaat en schrijf behoorlijk Engels. Een andere Europese taal is een pré.

Je beloning
De Roverway biedt een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen in het plannen, organiseren en coördineren tijdens evenementen. Je krijgt een unieke kans om in een internationaal team te werken een groot evenement van achter de schermen mee te maken. Daarnaast zijn de vele enthousiaste deelnemers en vrijwilligers die het evenement bezoeken en met grootse verhalen naar huis gaan, jouw ultieme beloning! Je bouwt je (inter)nationale netwerk uit waardoor het organiseren van de Roverway 2018 een enorme boost voor je C.V. wordt. Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd. Tijdens de voorbereidingsweekenden werken we gezamenlijk aan Roverway en doe jij mee aan teambuilding en gezelligheid met het gehele Roverway team!

Aanmelden en informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met het HRM-team van Roverway 2018: hrm@roverway2018.nl. Solliciteren via de button onderaan de vacature op de website of via het schrijven van een motivatiebrief en CV naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. sollicitatie Supervisor Emergency Services + je naam. Voordat je begint in deze functie, kun je een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) overleggen. Je bent lid van Scouting Nederland of bereid dat te worden.
Vrijwilliger bij Scouting Nederland: Goed bezig.

Scouting Nederland vervult als grootste jongerenorganisatie van het land een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct middels allerlei technische-, survival-, expressie- of sportactiviteiten. Indirect als HRM-er, Penningmeester, Schrijver speltips, welke functie dan ook. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij ons is dus een vrijwilliger met toekomst.
Needed from:
2017-09-17
Needed til:
2018-12-31

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Flickr icon

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...

eu flag co funded pos rgb left