2018 | Roverway - Productie assistent (m/v) - Superheld

Roverway 2018 | 2018 | Marketing

In 2018 komt Roverway naar Nederland toe! Een Europees (WAGGGS en WOSM) evenement voor jongeren van 16 t/m 22 jaar (roverscouts) waarin ze de eerste dagen op Path gaan in Patrols en vervolgens gezamenlijk de uitdaging op Camp aangaan op het mooie Landgoed in Zeewolde. Een internationaal event waar ca. 3000 Rovers & Rangers elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben!

Om dit een succes te maken is er veel hulp nodig, deze hulp komt overal en nergens vandaan. Het Roverway team bestaat namelijk uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit scouting. Het organiseren van dit evenement is een once-in-a-lifetime-opportunity. Ben jij geïnteresseerd, gemotiveerd en supergezellig? Meld je dan als vrijwilliger voor de Roverway!

Je bezigheden
Is de kreet “Moet ik in dit gekkenhuis dan echt alles zelf doen?” jou niet geheel onbekend? Heb jij de touwtjes in handen en schep jij orde in de chaos? Dan zoeken wij jou! Team Marketing en Communicatie is op zoek naar een productie assistent. Vind jij het leuk om bij het hele team betrokken te zijn en te helpen waar je kan? Vind jij het leuk om te helpen met het in elkaar zetten van de draaiboeken voor de verschillende onderdelen van ons team? En ben je daarnaast ook niet te beroerd om die ene filmploeg van dat stekkertje te voorzien dat ze naast jouw laptop hebben laten liggen? Top! Dan zoeken wij jou!

Heb jij enkele uren per week beschikbaar om Team marketing en Communicatie te komen versterken? Naarmate het evenement dichterbij komt, neemt de werkdruk logischerwijs toe en zul je ook meer tijd moeten investeren.
Team Marketing en Communciatie is een leuk en internationaal team onder leiding van Wendy Kok. Binnen dit team zul jij alle andere teams ondersteunen maar val je direct onder Eef Ringers.
Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd. Tijdens de voorbereidingsweekenden werken we gezamenlijk aan Roverway en is er voldoende ruimte voor teambuilding en gezelligheid met het gehele Roverway team!

Je bagage
• Je bent in het bezit van een Rijbewijs B.
• Je bent bekend met Microsoft Office en Excel.
• Je hebt een goed overzicht over wat er moet gebeuren.
• Je bent en durft zelfstandig te zijn.
• Je bent communicatief sterk en staat stevig in je schoenen.
Je bent ouder dan 18 jaar, je hebt affiniteit met de leeftijdsgroep roverscouts en spreekt, verstaat en schrijft behoorlijk Engels. Een andere Europese taal is een pré. Uiteraard behoort lidmaatschap van Scouting Nederland, VOG tot je standaard bagage.

Je beloning
• Je ontwikkelt jouw zelfstandigheid en communicatieve vaardigheden.
• Je maakt nieuwe contacten zowel binnen Scouting Nederland als internationaal.
• Je krijgt een unieke kijk achter de schermen binnen de organisatie van Roverway 2018.
• Je krijgt ruim de kans om jouw kennis en vaardigheden in een internationaal evenement te testen.
Daarnaast zijn de vele enthousiaste deelnemers en vrijwilligers die het evenement bezoeken en met grootse verhalen naar huis gaan, jullie beloning. Je nationale en internationale netwerk zul je met plezier groter zien worden. Het organiseren van de Roverway 2018 is een enorme boost voor je CV.

Meer informatie?
Inhoudelijke informatie kun je krijgen van het marketing en communicatie team via Marketingteam@roverway2018.nl. Zij vertellen je graag over de ins en outs.

Direct solliciteren? Dit kan via de button onderaan de vacature of via het schrijven van een motivatie en CV naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. sollicitatie Productie assistent + je naam.

Vrijwilliger bij Scouting: Goed bezig!
Scouting vervult een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct, bijvoorbeeld als leidinggevende bij een lokale groep, als spelleider bij een regioactiviteit of als survivalbegeleider op de HIT, en indirect als onder andere HRM’er, penningmeester of kok. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij Scouting is dus goed bezig!
Needed from:
2017-08-31
Needed til:
2018-12-31

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...