2018 | Roverway - Human Logistics Mobility Planners - Jij voorkomt files en staat nooit stil!

Roverway 2018 | 2018 | Services The Hague

In 2018 komt het Europees evenement (WAGGGS en WOSM) Roverway naar Nederland toe! Jongeren van 16 t/m 22 jaar (roverscouts) gaan de eerste dagen op Path in Patrols en vervolgens gezamenlijk de uitdaging op het maincamp aan op Scoutinglandgoed Zeewolde. Een internationaal event waar ca. 3000 Rovers & Rangers elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben! Het Roverway-team bestaat uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit Scouting. Het organiseren van dit evenement is een once-in-a-lifetime-opportunity!

Je bezigheden
Je gaat je buigen over alle vervoersbewegingen en komt vervolgens met een plan om alle verkeersstromen zo in te richten dat we nauwelijks hinder veroorzaken in het verkeer met al onze logistieke bewegingen! Zo zal je een plan schrijven voor het vertrek vanaf de startlocatie in Scheveningen. Ook zul je een vergelijkbaar plan opstellen voor de aankomst en vertrek op en vanaf Scoutinglandgoed Zeewolde. Zo zul jij samen met je teamgenoten verantwoordelijk zijn voor een groot onderdeel van een vlekkeloos vervoersplan dat geen oponthoudt kent! Deze werkzaamheden vinden plaats in nauwe samenwerking met alle andere teams binnen de organisatie en gemeentes.

Je bagage
Je bent flexibel, creatief en praktisch ingesteld en in staat om middels goed overleg zelfstandig iets op te zetten/te realiseren. Daarnaast kan je logisch nadenken en beschik je over een grote dosis gezond verstand. Naast goede communicatieve vaardigheden ben je in staat om gebruik te maken van je netwerk en deze waar nodig te gebruiken in het belang van Roverway. Je hebt affiniteit met de leeftijdsgroep roverscouts en spreekt, verstaat en schrijf behoorlijk Engels. Een andere Europese taal is een pré.

Je beloning
De Roverway biedt een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen in het plannen, organiseren en coördineren tijdens evenementen. Je krijgt een unieke kans om in een internationaal team te werken een groot evenement van achter de schermen mee te maken. Daarnaast zijn de vele enthousiaste deelnemers en vrijwilligers die het evenement bezoeken en met grootse verhalen naar huis gaan, jouw ultieme beloning! Je bouwt je (inter)nationale netwerk uit waardoor het organiseren van de Roverway 2018 een enorme boost voor je C.V. wordt. Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd. Tijdens de voorbereidingsweekenden werken we gezamenlijk aan Roverway en doe jij mee aan teambuilding en gezelligheid met het gehele Roverway team!

Aanmelden en informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met het HRM-team van Roverway 2018: hrm@roverway2018.nl. Solliciteren via de button onderaan de vacature op de website. Voordat je begint in deze functie, kun je een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) overleggen. Je bent lid van Scouting Nederland of bereid dat te worden.

Vrijwilliger bij Scouting Nederland: Goed bezig.
Scouting Nederland vervult als grootste jongerenorganisatie van het land een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct middels allerlei technische-, survival-, expressie- of sportactiviteiten. Indirect als HRM-er, Penningmeester, Schrijver speltips, welke functie dan ook. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij ons is dus een vrijwilliger met toekomst.
Needed from:
2018-01-03
Needed til:
2018-12-31

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...

eu flag co funded pos rgb left