2018 | Roverway - HR-Advisor (m/v)

Roverway 2018 | 2018 | Human Resources

Roverway is een Europees evenement dat Scouting Nederland in opdracht van de WOSM en WAGGGS in de zomer van 2018 organiseert voor jongeren van 16 t/m 22 jaar.

Roverway bestaat uit ca. 70 Paths waarin deelnemers in een internationaal gemixte groep van 40 á 50 jongeren ergens in Nederland op kamp gaan. Iedere Path zal een eigen invulling hebben. In het tweede gedeelte van Roverway is het gezamenlijke Camp op Scoutinglandgoed Zeelwolde.

Mensen vinden en blijven boeien voor de Nederlandse editie van de Roverway? Dat is jouw uitdaging als HRM’er voor team programma, logistiek en services, marketing, internationale relaties, etc. Om een internationale en inspirerende Roverway 2018 voor zowel deelnemers als vrijwilligers te organiseren en uit te voeren, is het essentieel dat je meehelpt om het team als een goed team laten samenwerken waarin iedereen gericht is op kansen en mogelijkheden. Heb jij een oog voor (scouting)talent? Is out-of-the-box te denken voor jouw vanzelfsprekend? En heb je iets met vrijwilligers van en op allerlei niveaus? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken om ons HRM team Roverway 2018 te versterken! We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die deze uitdaging aan willen gaan. Graag zouden we willen weten waar je ambities liggen, dit kun je aangeven in je motivatie.

Je bezigheden
Als Hr-Advisor maak je onderdeel uit van het HR team.Binnen het HR team zijn er verschillende pijlers. Dit bestaat o.a. uit recruiting, de vrijwilligersadministratie, waarderingsbeleid, coaching en teambuilding. Via verschillende kanalen ga je op zoek om vrijwilligers te vinden om jouw team te vullen. Je denkt mee over HR zaken en je weet iedereen daarvoor enthousiast te krijgen. Als HRM’er draag je ertoe bij dat iedereen in jouw team zijn/haar talenten kan inzetten, verder kan ontwikkelen en zijn/haar bijdrage gezíen wordt. Afhankelijk van jouw wensen en de wensen van het team kan je ook inhoudelijk nog taken oppakken.

Je bagage
Je bent minimaal 21 jaar. Je bent bekend met het mooie HR werk op kleinere of grotere evenementen en je gelooft in de meerwaarde van constante aandacht voor elke individuele vrijwilliger, het team én het totaal. Je maakt makkelijk contact zowel face to face als telefonisch, je bent flexibel maar ook gestructureerd, Je hebt een proactieve werkhouding en bent niet bang om fouten te maken. Je kent de doelgroepen binnen de vrijwilligers van dit evenement en spreekt een behoorlijk mondje Engels, andere Europese talen is een pré. Daarnaast is aanpassingsvermogen een key-competentie: Roverway 2018 is geen standaard Scouting Nederland-evenement en je zult de waarden en normen van de andere landen en organisaties moeten respecteren en uitdragen naar anderen. We zoeken mensen met een HBO/WO werk- en denkniveau. Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je ook de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd.

Je beloning
Binnen de kaders van de projectopdracht heb je veel ruimte om je eigen sfeer en programma neer te zetten. Je kunt de cultuur van de teams mede vormgeven, je geeft vorm en inhoud aan een aantrekkelijk, en ondersteunend vrijwilligersbeleid. Je leert ontzettend veel mensen kennen binnen Nederland en in Europa. Je ontvangt support vanuit het HRM team. Je kunt je eigen profiel als HRM-er aanscherpen in je eigen netwerk binnen en buiten Scouting. Het organiseren van de Roverway 2018 is daarnaast een enorme boost voor je CV.

Aanmelden en informatie
Meer weten? Mail naar Jasper van Elburg, Head of HR; HRM@roverway2018.nl. Solliciteren kan via de button onderaan de vacature op de website of via het schrijven van een motivatie en CV naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. sollicitatie HRM Roverway + je naam.
Needed from:
Zo spoedig mogelijk
Needed til:
2018-12-31

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...