2018 | Roverway - Hoofd Openingsceremonie Den Haag

Roverway 2018 | 2018 | Program Opposites

In 2018 komt Roverway naar Nederland toe! Een Europees (WAGGGS en WOSM) evenement voor roverscouts waarin ze eerst een aantal dagen op Path gaan in patrouilles en vervolgens gezamenlijk op Camp doorbrengen en dat op het mooie Landgoed in Zeewolde. Een internationaal event waar ca. 3000 roverscouts elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben!
Om dit een succes te maken is er veel hulp nodig, deze hulp komt overal en nergens vandaan. Het Roverway team bestaat namelijk uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit scouting. Ben jij geïnteresseerd, gemotiveerd en supergezellig? Meld je dan als vrijwilliger voor de Roverway!

Je bezigheden
De openingsceremonie zal plaatsvinden in Den Haag, daarna gaat iedereen slapen op het strand in Scheveningen. Jij zal samen met iemand anders zorgen voor een spetterende opening van Roverway 2018! Vanaf het moment dat de deelnemers aankomen tot het moment dat ze op het strand aankomen wordt jouw verantwoordelijkheid. Jij zult, samen met nog iemand, het openingsceremonieteam gaan managen.
Daarnaast werk je veel samen met de gemeente Den Haag en andere partijen. De tijdsinvestering is gemiddeld een dagdeel per week wat oploopt naar de Roverway toe. Joost van Daele is het bestuur comitélid dat het programma team leidt, met Geeske Pluijmers als Supporter.
Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je ook de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd. Er zullen ook voorbereidingsweekenden zijn waarbij het gehele Roverway team bij elkaar gaat zitten om gezamenlijk te werken. De datum voor het eerstvolgende weekend is van 3 tot en met 5 februari 2017.

Je bagage
Je bent tenminste 18+ en hebt ervaring met het leidinggeven aan grote teams in een samenwerkend verband. Hiervoor moet je georganiseerd zijn, creatief, een teamleider en goed kunnen communiceren. Voor de rest moet je verstand hebben van werken met overheidsinstellingen. In de buurt van Den Haag wonen en daar ook een contactennetwerk hebben is een pré. Affiniteit met de leeftijdsgroep roverscouts (16 tot en met 22 jaar) is zeker handig. Engels is de voertaal in voorbereidingen en tijdens het evenement. Andere Europese talen zijn een pré. Uiteraard behoort lidmaatschap van Scouting Nederland, VOG en kennis van de spelvisie en het vrijwilligersbeleid van Scouting Nederland tot je standaard bagage.

Je beloning
Je kan je vaardigheden in communicatie en managen verbeteren. Daarbij kan je ook nog specifieke vaardigheden verbeteren en krijg je daarbij hulp van het programma team. Natuurlijk leer je ook veel mensen kennen in en buiten scouting om, een goede manier om je netwerk uit te bouwen.

Aanmelden en informatie
Meer weten? Bel naar Mark, HRM’er; tel +31 (0)6 22 14 95 56. Solliciteren via de button onderaan de vacature op de website of via het schrijven van een motivatiebrief en CV naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. sollicitatie Hoofd openingceremony Den Haag Roverway + je naam. Kijk voor meer informatie op www.roverway2018.nl

Vrijwilliger bij Scouting: Goed bezig!
Scouting vervult een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct, bijvoorbeeld als leidinggevende bij een lokale groep, als spelleider bij een regioactiviteit of als survivalbegeleider op de HIT, en indirect als onder andere HRM’er, penningmeester of kok. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij Scouting is dus goed bezig!
Needed from:
2017-01-30
Needed til:
2019-01-01

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...