2018 | Roverway - Hoofd Infrastructuur

Roverway 2018 | 2018 | Services The Hague

In 2018 komt Roverway naar Nederland toe! Het is een Europees (WAGGGS en WOSM) evenement voor roverscouts waarbij ze zich eerst verzamelen in Den Haag voor een spectaculaire opening en gezamenlijke overnachting. Vervolgens gaan ze een aantal dagen op Path in patrouilles en vervolgens gezamenlijk een week doorbrengen op Main Camp en dat op het mooie Landgoed in Zeewolde. Een internationaal event waar ca. 3000 roverscouts elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben!

Om dit een succes te maken is er veel hulp nodig, deze hulp komt overal en nergens vandaan. Het Roverway team bestaat namelijk uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit scouting. Ben jij geïnteresseerd, gemotiveerd en supergezellig? Meld je dan als vrijwilliger voor de Roverway!

Je bezigheden
Jij bent, samen met je team, verantwoordelijk voor de openingslocatie en de overnachtingslocatie(s) in Den Haag. Hier ben je verantwoordelijk voor onder andere het waterbeheer, elektriciteit, telecom, plaatselijke diensten etc. Hier ben je ongeveer één tot twee dagdelen per week mee bezig, wat meer kan worden wanneer de Roverway nadert. Je bent onderdeel van team Services The Hague, waarmee je gezamenlijk een spectaculaire opening en eerste overnachting probeert neer te zetten, die de deelnemers nooit meer vergeten!

Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je ook de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd. Er zullen verspreid tussen nu en Roverway zelf verschillende voorbereidingsweekenden zijn waarbij het gehele Roverway team bij elkaar gaat zitten om gezamenlijk te werken. De datum voor het eerstvolgende weekend is van 30 juni tot 2 juli 2017. Daarnaast komen de teams services The Hague en Main camp tussen de voorbereidingsweekenden ook samen, om zo een nog beter evenement neer te zetten!

Je bagage
Je hebt affiniteit met de Nederlandse infrastructuur en je weet de wetgeving rondom de Nederlandse infrastructuur. Je hebt ervaring met diensten en infrastructuren voor evenementen en je hebt ervaring met een Scoutingevenement. Je bent sociaal, flexibel, creatief, je kunt coördineren en mensen managen en je presteert onder druk. Je bent besluitvaardig, je bent in staat om tijdig beslissingen te nemen die aansluiten bij de complexiteit van het evenement. Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau.

Ook heb je affiniteit met de leeftijdsgroep van de roverscouts, heb je Engels als voertaal in voorbereidingen en tijdens het evenement. Uiteraard behoort lidmaatschap van Scouting Nederland, VOG en kennis van de spelvisie en het vrijwilligersbeleid van Scouting Nederland tot je standaard bagage.

Je beloning
Je werkt samen met een groep enthousiaste en gedreven vrijwilligers die met hun eigen specialisme een bijdrage leveren aan een succesvolle Roverway! Een activiteit waarbij ruim 3000 deelnemers en 500 vrijwilligers met elkaar bezig zijn en van elkaar leren op een plezierige manier. Door aan de slag te gaan in deze functie kun je je eigen profiel als infrastructuurmanager aanscherpen en je (Scouting) netwerk verder uitbouwen.

Aanmelden en informatie
Meer weten? Mail naar Jasper van Elburg, HRM’er; hrm@roverway2018.nl.
Reageer via de button onderaan de vacature op de website of via het schrijven van een motivatiebrief en CV naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. sollicitatie Hoofd Infrastructuur The Hague Roverway + je naam.

Kijk voor meer informatie op www.roverway2018.nl!
Needed from:
2017-04-25
Needed til:
2018-12-31

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...