2018 | Roverway - Hoofd Activiteiten Den Haag

Roverway 2018 | 2018 | Program Opposites

In 2018 komt Roverway naar Nederland toe! Een Europees (WAGGGS en WOSM) evenement voor jongeren van 16 t/m 22 jaar (roverscouts) waarin ze de eerste dagen op Path gaan in Patrols en vervolgens gezamenlijk de uitdaging op Camp aangaan op het mooie Landgoed in Zeewolde. Een internationaal event waar ca. 3000 Rovers & Rangers elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben!

Om dit een succes te maken is er veel hulp nodig, deze hulp komt overal en nergens vandaan. Het Roverway team bestaat namelijk uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit scouting. Het organiseren van dit evenement is een once-in-a-lifetime-opportunity. Ben jij geïnteresseerd, gemotiveerd en supergezellig? Meld je dan als vrijwilliger voor de Roverway!

Je bezigheden
Je zal, samen met iemand anders, zorgen voor het programma in Den Haag na de openingsceremonie. Dit is een teamleiders rol en dus zal je naast een programma bedenken, ook leiding geven aan een team. Het programma kan bestaan uit activiteiten, spellen, muziek en/of een groot feest. Het is je verantwoordelijkheid om een onvergetelijke avond voor de deelnemers te verzorgen. De volgende dag zullen de deelnemers beginnen aan hun Paths en dan eindigt het programma voor je.

De tijdinvestering is ongeveer 3 uur per week en dit zal meer worden naarmate de Roverway dichterbij komt. Daarnaast wordt ongeveer om de 10 weken er door de hele Roverway organisatie een weekend lang samengewerkt om Roverway tot een succes te maken. Je zal gaan werken in het team van de activiteitenvelden dat onderdeel is van het programma team. Het programma team in Den Haag wordt geleid door Joost van Daele (OT-lid) met Geeske Pluijmers als Supporter.

Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd. Tijdens de voorbereidingsweekenden werken we gezamenlijk aan Roverway en is er voldoende ruimte voor teambuilding en gezelligheid met het gehele Roverway team!

Je bagage
Je weet waar interesses liggen voor de leeftijdsgroep Rovers en Rangers (16 tot en met 22 jaar), zowel maatschappelijk als actief. Ervaring hebben met het organiseren van activiteiten is een pré. Voor de rest moet je goed kunnen samenwerken met anderen, minimaal HBO/WO denkniveau hebben en goed kunnen communiceren met je team en met andere teams binnen de Roverway organisatie. Bereid om samen te werken met de lokale groepen, regio, bedrijven en gemeente. Een contactennetwerk in Den Haag hebben is een pré. Daarnaast spreek, lees en schrijf je Engels, dit is namelijk de voertaal binnen het evenement en de organisatie. Uiteraard behoort lidmaatschap van Scouting Nederland, en een VOG tot je standaard bagage.

Je beloning
Je kan je vaardigheden in communicatie en managen verbeteren. Daarbij kan je ook nog specifieke vaardigheden verbeteren en krijg je daarbij hulp van het programma team. Daarnaast zullen de vele enthousiaste deelnemers en vrijwilligers die het evenement bezoeken met grootse verhalen naar huis gaan, jullie beloning zijn. Je nationale en internationale netwerk zal je met plezier groter zien worden. Het organiseren van de Roverway 2018 is een enorme boost voor je CV.

Aanmelden en informatie
Meer weten? Bel naar Mark Gersdorf, HRM’er; tel (+31)0622149556. Solliciteren via de button onderaan de vacature op de website of via het schrijven van een motivatiebrief en CV naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. sollicitatie Hoofd activiteiten Den Haag + je naam.

Vrijwilliger bij Scouting: Goed bezig!
Scouting vervult een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct, bijvoorbeeld als leidinggevende bij een lokale groep, als spelleider bij een regioactiviteit of als survivalbegeleider op de HIT, en indirect als onder andere HRM’er, penningmeester of kok. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij Scouting is dus goed bezig!
Needed from:
2017-01-30
Needed til:
2018-12-31

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...