2018 | Roverway - Helpdesk medewerker (m/v)

Roverway 2018 | 2018 | Info Management

In 2018 komt Roverway naar Nederland toe! Een Europees (WAGGGS en WOSM) evenement voor jongeren van 16 t/m 22 jaar (roverscouts) waarin ze de eerste dagen op Path gaan in Patrols en vervolgens gezamenlijk de uitdaging op Camp aangaan op het mooie Landgoed in Zeewolde. Een internationaal event waar ca. 3000 Rovers & Rangers elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben!

Om dit een succes te maken is er veel hulp nodig, deze hulp komt overal en nergens vandaan. Het Roverway team bestaat namelijk uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit scouting. Het organiseren van dit evenement is een once-in-a-lifetime-opportunity. Ben jij geïnteresseerd, gemotiveerd en supergezellig? Meld je dan als vrijwilliger voor de Roverway!

Je bezigheden
Als helpdesk medewerker hou je je bezig met het antwoorden van allerlei vragen die binnenkomen via de mail en website. Tijdens de Roverway zelf beman je de helpdesk en beantwoord je de vragen van deelnemers. Je bent onderdeel van het information management team wat ook de registratie regelt. Je bent hier één tot twee dagdelen per week mee bezig, wat meer kan worden wanneer de Roverway nadert.

Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd. Tijdens de voorbereidingsweekenden werken we gezamenlijk aan Roverway en is er voldoende ruimte voor teambuilding en gezelligheid met het gehele Roverway team!

Je bagage
Je bent communicatief, consequent en pro-actief. Je kan zelfstandig werken en Engels schrijven is erg belangrijk. Je hebt affiniteit met de leeftijdsgroep roverscouts en spreekt, verstaat en schrijft behoorlijk Engels. Frans is een pré. Uiteraard behoort lidmaatschap van Scouting Nederland, VOG tot je standaard bagage.

Je beloning
Je mag je bewegen in een groep bestaande uit veel enthousiaste vrijwilligers waarbinnen jij kunt leren en mag uitproberen. Daarnaast zijn de vele enthousiaste deelnemers die het evenement bezoeken en met grootse verhalen naar huis gaan, je beloning. Je nationale en internationale netwerk zal je met plezier groter zien worden. Het organiseren van de Roverway 2018 is een enorme boost voor je CV.

Meer weten?
Meer weten? Mail Dieuwertje Augustijn Head of IM; dieuwertje.augustijn@scouting.nl. Solliciteren via de button onderaan de vacature op de website of via het schrijven van een motivatiebrief en CV naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. sollicitatie hoofd helpdesk & interne communicatie + je naam.

Vrijwilliger bij Scouting: Goed bezig!
Scouting vervult een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct, bijvoorbeeld als leidinggevende bij een lokale groep, als spelleider bij een regioactiviteit of als survivalbegeleider op de HIT, en indirect als onder andere HRM’er, penningmeester of kok. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij Scouting is dus goed bezig!
Needed from:
2017-07-14
Needed til:
2018-12-31

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...