2018 | Roverway - Fotograaf (m/v) – Leg jij alles vast op de gevoelige plaat?

Roverway 2018 | 2018 | Marketing

In 2018 komt Roverway naar Nederland toe! Een Europees (WAGGGS en WOSM) evenement voor jongeren van 16 t/m 22 jaar (roverscouts) waarin ze de eerste dagen op Path gaan in Patrols en vervolgens gezamenlijk de uitdaging op Camp aangaan op het mooie Landgoed in Zeewolde. Een internationaal event waar ca. 3000 Rovers & Rangers elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben!

Om dit een succes te maken is er veel hulp nodig, deze hulp komt overal en nergens vandaan. Het Roverway team bestaat namelijk uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit scouting. Het organiseren van dit evenement is een once-in-a-lifetime-opportunity. Ben jij geïnteresseerd, gemotiveerd en supergezellig? Meld je dan als vrijwilliger voor de Roverway!

Je bezigheden
Als fotograaf binnen Team Marketing en Communicatie speel je een hele belangrijke rol in de beleving van de deelnemers. Jij maakt de foto’s die zorgen voor de herinneringen van internationale roverscouts. Vind jij het leuk om net dat plaatje te maken wat niemand is opgevallen? Maar lukt het jou ook goed om een algemeen beeld van een evenement vast te leggen? Dan zoeken wij jou!

Team Marketing en Communicatie verzorgt binnen Roverway 2018 alle communicatie naar de deelnemers. Onder leiding van Wendy Kok werkt dit internationale team hard om de beleving helemaal rond te krijgen. Als fotograaf maak jij samen met je mede fotografen nu al deel uit van dit
evenement.

Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd. Tijdens de voorbereidingsweekenden werken we gezamenlijk aan Roverway en is er voldoende ruimte voor teambuilding en gezelligheid met het gehele Roverway team!

Je bagage
• Je bent in het bezit van een DLSR camera en bijbehorende lenzen.
• Je bent in het bezit van een statief.
• Je hebt ervaring met fotografie, fotografie van evenementen is een pré.
• Je bent bekent met Lightroom en Photoshop of je bent bereid om deze kennis op te doen.

Je hebt affiniteit met de leeftijdsgroep roverscouts en spreekt, verstaat en schrijft behoorlijk Engels. Een andere Europese taal is een pré. Uiteraard behoort lidmaatschap van Scouting Nederland, VOG tot je standaard bagage.

Je beloning
• Je breidt je ervaringen uit met betrekking tot evenement fotografie
• Je komt op plekken van Roverway 2018 waar niemand anders komt
• Je maakt de beleving van de deelnemers.

Daarnaast zijn de vele enthousiaste deelnemers en vrijwilligers die het evenement bezoeken en met grootse verhalen naar huis gaan, jullie beloning. Je nationale en internationale netwerk zul je met plezier groter zien worden. Het organiseren van de Roverway 2018 is een enorme boost voor je CV.

Meer informatie?
Inhoudelijke informatie kun je krijgen van het marketing en communicatie team via Marketingteam@roverway2018.nl . Zij vertellen je graag over de ins en outs.

Direct solliciteren? Dit kan via de button onderaan de vacature of via het schrijven van een motivatie, CV en een klein portfolio naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. sollicitatie Fotograaf + je naam.


Vrijwilliger bij Scouting: Goed bezig!
Scouting vervult een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct, bijvoorbeeld als leidinggevende bij een lokale groep, als spelleider bij een regioactiviteit of als survivalbegeleider op de HIT, en indirect als onder andere HRM’er, penningmeester of kok. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij Scouting is dus goed bezig!
Needed from:
2017-08-31
Needed til:
2018-12-31

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...