2018 | Roverway - Editor

Roverway 2018 | 2018 | Marketing

In 2018 komt Roverway naar Nederland toe! Een Europees (WAGGGS en WOSM) evenement voor roverscouts waarin ze eerst een aantal dagen op Path gaan in patrouilles en vervolgens gezamenlijk op Camp doorbrengen en dat op het mooie Landgoed in Zeewolde. Een internationaal event waar ca. 3000 roverscouts elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben!

Om dit een succes te maken is er veel hulp nodig, deze hulp komt overal en nergens vandaan. Het Roverway team bestaat namelijk uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit scouting. Ben jij geïnteresseerd, gemotiveerd en supergezellig? Meld je dan als vrijwilliger voor de Roverway!

Je bezigheden
Je komt terecht in het Marketing team van de Roverway. Daar ga jij aan de slag als woordgoeroe om teksten op een pakkende manier te schrijven in het Engels. De tijdsinvestering is ongeveer 1 dagdelen per week. Het Marketing team wordt aangestuurd door Steering Committee (OT) Wendy Kok.

Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je ook de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd. Er zullen ook voorbereidingsweekenden zijn waarbij het gehele Roverway team bij elkaar gaat zitten om gezamenlijk te werken.

Je bagage
Je bent 21+. Bent goed in Engels, zowel lezen en schrijven. Jij kunt duidelijk de informatie overbrengen aan de daarvoor bestemde doelgroep. Je kunt gegevens ordenen en er bruikbare informatie mee creëren. Je bent creatief en kunt flexibel omgaan met bepaalde vraagstukken/problemen. Andere Europese talen zijn een pré. Verstand van Word Office en Social Media heb jij als geen ander.

Affiniteit met leeftijdsgroep roverscouts en rangers. Uiteraard behoort lidmaatschap van Scouting Nederland, VOG en kennis van de spelvisie en het vrijwilligersbeleid van Scouting Nederland tot je standaard bagage.

Je beloning
Het verbeteren van je talenkennis, meer ervaring als editor in een complexe vrijwilligersorganisatie met grote dynamiek. Uitbreiding van je contactennetwerk zowel binnen en buiten scouting om.

Aanmelden en informatie
Meer weten? Mail dan met Susan van Hal (susan.van.hal@scouting.nl). Solliciteren via de button onderaan de vacature op de website of via het schrijven van een motivatiebrief en CV naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. sollicitatie Editor Roverway + je naam.

Vrijwilliger bij Scouting: Goed bezig!
Scouting vervult een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct, bijvoorbeeld als leidinggevende bij een lokale groep, als spelleider bij een regioactiviteit of als survivalbegeleider op de HIT, en indirect als onder andere HRM’er, penningmeester of kok. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij Scouting is dus goed bezig!
Needed from:
2017-06-17
Needed til:
2018-12-31

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Flickr icon

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...

eu flag co funded pos rgb left