2018 | Roverway - Data manager

Roverway 2018 | 2018 | Info Management

In 2018 komt Roverway naar Nederland toe! Een Europees (WAGGGS en WOSM) evenement voor jongeren van 16 t/m 22 jaar (roverscouts) waarin ze de eerste dagen op Path gaan in Patrols en vervolgens gezamenlijk de uitdaging op Camp aangaan op het mooie Landgoed in Zeewolde. Een internationaal event waar ca. 3000 Rovers & Rangers elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben!

Om dit een succes te maken is er veel hulp nodig, deze hulp komt overal en nergens vandaan. Het Roverway team bestaat namelijk uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit scouting. Het organiseren van dit evenement is een once-in-a-lifetime-opportunity. Ben jij geïnteresseerd, gemotiveerd en supergezellig? Meld je dan als vrijwilliger voor de Roverway!

Je bezigheden
Roverway krijgt veel gegevens binnen van de ~3000 deelnemers en IST-ers en deze informatie moet verdeeld worden over de juiste teams. Jij bent degene die er voor zorgt dat de teams de juiste informatie krijgen in een vorm die voor beide teams werkbaar is. Het Scouts Online systeem zal worden gebruikt hiervoor.

De tijdinvestering is ongeveer 4 uur per week en dit zal meer worden naarmate de Roverway dichterbij komt. Daarnaast wordt ongeveer om de 10 weken door de hele Roverway organisatie een weekend lang samengewerkt om Roverway tot een succes te maken.

Je zal gaan werken in het team van Dieuwertje dat onderdeel is van het Information Management team.

Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd. Tijdens de voorbereiding weekenden werken we gezamenlijk aan Roverway en is er voldoende ruimte voor teambuilding en gezelligheid met het gehele Roverway team!

Je bagage
Je bent 18+. Je weet waar interesses liggen voor de leeftijdsgroep Rovers en Rangers (16 tot en met 22 jaar), zowel maatschappelijk als actief. Ervaring hebben met het organiseren van activiteiten is een pré. Voor de rest moet je goed kunnen samenwerken met anderen, minimaal HBO denkniveau hebben en goed kunnen communiceren met je team en met andere teams binnen de Roverway organisatie. Je bent nauwkeurig en punctueel en hebt een servicegerichte instelling. Je weet goed om te gaan met wederzijdse verwachtingen.

Je spreekt, leest en schrijft Engels, dit is namelijk de voertaal binnen het evenement en de organisatie. Uiteraard behoort lidmaatschap van Scouting Nederland, en een VOG tot je standaard bagage.

Je beloning
Je kan je vaardigheden in communicatie en managen verbeteren. Daarbij kan je ook nog specifieke vaardigheden verbeteren en krijg je daarbij hulp van het Information Management team. Daarnaast zullen de vele enthousiaste deelnemers en vrijwilligers die het evenement bezoeken met grootse verhalen naar huis gaan, jullie beloning zijn. Je nationale en internationale netwerk zal je met plezier groter zien worden. Het organiseren van de Roverway 2018 is een enorme boost voor je CV.

Aanmelden en informatie
Meer weten? Mail naar Luka Mulder, via hrm@roverway2018.nl. Solliciteren via de button onderaan de vacature op de website of via het schrijven van een motivatiebrief en CV naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. sollicitatie data manager + je naam.
Needed from:
2017-11-12
Needed til:
2018-10-31

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...