2018 | Roverway - Budgetbewaker

Roverway 2018 | 2018 | Finance

In 2018 komt Roverway naar Nederland toe! Een Europees (WAGGGS en WOSM) evenement voor jongeren van 16 t/m 22 jaar (roverscouts) waarin ze de eerste dagen op Path gaan in Patrols en vervolgens gezamenlijk de uitdaging op Camp aangaan op het mooie Landgoed in Zeewolde. Een internationaal event waar ca. 3000 Rovers & Rangers elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben!

Om dit een succes te maken is er veel hulp nodig, deze hulp komt overal en nergens vandaan. Het Roverway team bestaat namelijk uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit scouting. Het organiseren van dit evenement is een once-in-a-lifetime-opportunity. Ben jij geïnteresseerd, gemotiveerd en supergezellig? Meld je dan als vrijwilliger voor de Roverway!

Je bezigheden
Het bijhouden van de uitgaven en het onder controle houden van het budget is je voornaamste taak. Mensen zullen naar jou toekomen wanneer er iets uitgegeven moet gaan worden waarbij jij afweegt of dit past binnen de begroting en adviseert. Waar nodig escaleer je binnen het financiële team en/of de Steering Committee (OT).

Je bent onderdeel van het team financiën wat ook verantwoordelijk is voor het financiële beleid en de interne spelregels. Daarnaast ben je gekoppeld aan 1 of meerdere operationele teams en ondersteund hen bij financiële aangelegenheden. De verschillende operationele teams bij de Roverway 2018 zijn: programma, Paths, services, logistiek, marketing.

Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd. Tijdens de voorbereidingsweekenden werken we gezamenlijk aan Roverway en is er voldoende ruimte voor teambuilding en gezelligheid met het gehele Roverway team!

Je bagage
Je bent 22+. Voorts denk je op HBO niveau. Daarnaast heb je verstand van het financiën, processen begrijpen, kan weloverwogen beslissingen nemen en een standpunt vast kunnen houden en beargumenteren. Voor de rest heb je een stevige persoonlijkheid, ben je behulpzaam, een teamspeler en kan je goed communiceren.

In het begin zal je er nog niet veel tijd mee kwijt zijn (1-2 dagdelen in de week). Dit zal oplopen tot 4 dagdelen per week in de drie maanden voor de Roverway 2018 zelf. Tijdens het kamp zelf handel je ook de lopende zaken voor jouw werkpakket af, maar daarnaast zal iedereen gevraagd worden te helpen op het werkpakket Paths, om zoveel mogelijk real time informatie te hebben van hun uitgaven. Na afloop van de Roverway zal het weer afnemen tot 1-2 dagdelen in de week. We verwachten dat je tot eind 2018 beschikbaar bent voor de afronding en evaluatie. Het financiële team wordt aangestuurd door het hoofd financiën Susan van den Nieuwendijk.

Je hebt affiniteit met de leeftijdsgroep roverscouts en spreekt, verstaat en schrijft behoorlijk Engels. Een andere Europese taal is een pré. Uiteraard behoort lidmaatschap van Scouting Nederland, VOG tot je standaard bagage.

Je beloning
Je kunt (aantoonbare) ervaring opdoen in het beheren van de boekhouding van een groot evenement, waarbij je leert over het financiële aspect van een complexe vrijwilligersorganisatie met grote dynamiek. Je bouwt het op vanaf de grond en krijgt de ruimte om er iets moois van te maken. Jij maakt het financieel mogelijk!!

Daarnaast realiseer je een onmisbaar onderdeel van het evenement, waarbij je een verbindende schakel bent tussen de operationele teams en een uitgebreid netwerk kunt opbouwen binnen en buiten scouting. Daarnaast is er binnen het financiële team ruimte voor je persoonlijk ontwikkeling waarbij coaching en kennis vergaren een belangrijke rol spelen.!

Tot slot zijn de vele enthousiaste deelnemers en vrijwilligers die het evenement bezoeken en met grootse verhalen naar huis gaan, jullie beloning. Je nationale en internationale netwerk zul je met plezier groter zien worden. Het organiseren van de Roverway 2018 is een enorme boost voor je CV.

Aanmelden en informatie
Meer weten? Neem dan contact op met Leon Willems, HRM’er of solliciteer direct via de button onderaan de vacature op de website of via het schrijven van een motivatiebrief en CV naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. sollicitatie budgetbewaker + je naam.

Vrijwilliger bij Scouting: Goed bezig!
Scouting vervult een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct, bijvoorbeeld als leidinggevende bij een lokale groep, als spelleider bij een regioactiviteit of als survivalbegeleider op de HIT, en indirect als onder andere HRM’er, penningmeester of kok. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij Scouting is dus goed bezig!
Needed from:
03-11-2016
Needed til:
2019-01-01

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Flickr icon

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...

eu flag co funded pos rgb left