2018 | Roverway - Beleving bouwer (m/v) - Creatieve dromenwaarmaker

Roverway 2018 | 2018 | Marketing - Design

In 2018 komt Roverway naar Nederland toe! Een Europees (WAGGGS en WOSM) evenement voor jongeren van 16 t/m 22 jaar (roverscouts) waarin ze de eerste dagen op Path gaan in Patrols en vervolgens gezamenlijk de uitdaging op Camp aangaan op het mooie Landgoed in Zeewolde. Een internationaal event waar ca. 3000 Rovers & Rangers elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben!

Om dit een succes te maken is er veel hulp nodig, deze hulp komt overal en nergens vandaan. Het Roverway team bestaat namelijk uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit scouting. Het organiseren van dit evenement is een once-in-a-lifetime-opportunity. Ben jij geïnteresseerd, gemotiveerd en supergezellig? Meld je dan als vrijwilliger voor de Roverway!

Je bezigheden
Vind jij het leuk om de plekken waar Roverway 2018 plaatsvind aan te kleden? Barst jij van de creatieve ideeën voor leuke decor projecten, pio objecten, vlaggen, wegwijzers en andere belevings onderdelen? Dan zoeken wij jou!

In deze functie heb je te maken met bijna alle andere organisatie onderdelen van Roverway 2018. Al deze onderdelen hebben een eigen wens en kijk op de ideeën die wij creëren. Helemaal prima: dit vormt de basis van ons werkterrein. Het resultaat is altijd gaaf en zal nooit zijn zoals van te voren gepland of getekend is. In de voorbereiding worden tekeningen en plannen gemaakt waar onze input voor nodig is. Daarna kijken we hoe we de planning rond kunnen krijgen en gaan we alles in detail uitwerken van tekening tot begroting en bestelling. In de aanloop naar het evenement verandert je taak in het samenstellen van een groter team waarmee de daadwerkelijke productie opgebouwd gaat worden, het evenement beleefd wordt en we vervolgens ook weer af gaan bouwen.

Zoals gezegd: het werk begint nu! Dus ben jij bereid om ook in de voorbereiding na te denken, schetsen en plannen te maken en dromen uit te werken tot realistische ideeën? Heb jij ongeveer 4 uur per week beschikbaar om toffe plannen werkelijkheid te laten worden? Solliciteer dan nu!

Je zult vallen onder Team Marketing & Communication. Dit team is een internationaal team onder leiding van Wendy Kok. Jouw directe leidinggevende zal Guido de Bruin zijn.

Als onderdeel van de introductie van Roverway 2018 volg je de Roverway 2018 training, welke door alle vrijwilligers die zich gaan inzetten voor Roverway 2018 zal worden gevolgd. Tijdens de voorbereidingsweekenden werken we gezamenlijk aan Roverway en is er voldoende ruimte voor teambuilding en gezelligheid met het gehele Roverway team!

Je bagage
• Je bent een creatieve dromer die dromen ook kan vertalen naar projecten.
• Je bent goed in plannen
• Je bent flexibel en kunt goed en creatief reageren op veranderingen
• Je durft een team aan te sturen

Je bent ouder dan 18 jaar, je hebt affiniteit met de leeftijdsgroep roverscouts en spreekt, verstaat en schrijft behoorlijk Engels. Een andere Europese taal is een pre. Uiteraard behoort lidmaatschap van Scouting Nederland of de bereidheid dit te worden en het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) tot je standaard bagage.

Je beloning
Je werkt in een gezellig enorm creatief team wat jou ook kan helpen en leren om je ideeën om te zetten in plannen. Binnen Roverway 2018 krijgt iedereen volop de kans om zichzelf te ontwikkelen. Je krijgt de kans om te leren hoe je een project moet plannen en uitvoeren.

Daarnaast zijn de vele enthousiaste deelnemers en vrijwilligers die het evenement bezoeken en met grootse verhalen naar huis gaan, jullie beloning. Je nationale en internationale netwerk zul je met plezier groter zien worden. Het organiseren van de Roverway 2018 is een enorme boost voor je CV.

Meer informatie?
Inhoudelijke informatie kun je krijgen van het marketing en communicatie team via Marketingteam@roverway2018.nl . Zij vertellen je graag over de ins en outs.

Direct solliciteren? Dit kan via de button onderaan de vacature of via het schrijven van een motivatie en CV naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. sollicitatie Beleving bouwer + je naam.

Vrijwilliger bij Scouting: Goed bezig!
Scouting vervult een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct, bijvoorbeeld als leidinggevende bij een lokale groep, als spelleider bij een regioactiviteit of als survivalbegeleider op de HIT, en indirect als onder andere HRM’er, penningmeester of kok. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij Scouting is dus goed bezig!
Needed from:
2017-08-31
Needed til:
2018-12-31

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Flickr icon

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...

eu flag co funded pos rgb left