2018 | Roverway - Algemene interesse

Roverway 2018 | 2018 | Roverway - General

In 2018 komt Roverway naar Nederland toe! Een Europees (WAGGGS en WOSM) evenement voor Rovers en Rangers dat bestaat uit drie delen. Als eerste natuurlijk een spetterende opening in Den Haag en dan de vijf dagen daarna is het ‘Path’. Hierin gaan ze Nederland ontdekken binnen een bepaald thema met ongeveer 40 enthousiaste scouts vanuit heel Europa. Tot slot komen alle roverscouts bij elkaar op ‘Camp’ op het landgoed in Zeewolde.

Een internationaal event waar ca. 3000 scouts elkaar ontmoeten, uitdagingen aangaan en bovenal een geweldige tijd hebben! Om van de Roverway een daverend succes te maken is er veel hulp nodig. Het Roverway-team bestaat uit een internationaal gezelschap van enthousiaste vrijwilligers vanuit scouting. Ben jij geïnteresseerd en gemotiveerd? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de Roverway!

Bezigheden
Om dit een succes te maken is er veel hulp nodig, deze hulp komt overal en nergens vandaan. Het Roverway team bestaat namelijk uit een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers vanuit scouting. Het organiseren van dit evenement is een once-in-a-lifetime-opportunity. Ben jij geïnteresseerd, gemotiveerd en supergezellig, maar weet je nog niet zo goed wat je wilt gaan doen? Meld je dan aan voor de Roverway! En we nemen contact met je op om te kijken waar je interesses liggen.

Engels is de voertaal in voorbereidingen en tijdens het evenement. Andere Europese talen zijn een pré. Uiteraard behoort lidmaatschap van Scouting Nederland, VOG, kennis van de spelvisie en het vrijwilligersbeleid van Scouting Nederland tot je standaard bagage.

Aanmelden
Solliciteren kan via de button onderaan de vacature op de website of mail naar hrm@roverway2018.nl o.v.v. Algemene interesse Roverway + je naam.
Needed from:
08-04-2017
Needed til:
2018-12-31

Switch language / changer votre langue

Social Media

Follow Roverway 2018!

Flickr icon

Opposites Attract

This Roverway edition
will focus on the personal
development of the participating Rovers and Rangers as part of their role in society. The Roverway will provide the environment in which Rovers and Rangers can interchange experiences, knowledge and ideas. This exchange of experiences will be encouraged through the three educational objectives, which all centralize around society and intercultural learning.  

Read more...

eu flag co funded pos rgb left